Nøkkelpersoner i NDC

Vi presenterer våre nøkkelpersoner med solid erfaring fra motorsporten
Nøkkelpersoner i NDC

Asbjørn Olsen har vært med i sporten i ca 4 år. Asbjørn har et stort hjerte og inkluder alle på sin vei. Han ble kåret til årets ildsjel i 2019 i klubben KAK for sitt engasjement både på NM rundene og alt han gjør for bil miljøet.

Ronny Køhler har 10 år bak rattet og han har deltatt Norgesmesterskapet siden 2013. Ronny har vært med å arrangere små og store treff opp igjennom årene. Han ble kåret i klubben KAK til årets utøver i 2018,for sitt engasjement rundt sporten i tillegg til kjøringen.

Stian Jacobsen begynte å kjøre drifting i 2006, han har konkurrert nasjonalt og internasjonalt med flere gode plasseringer  Stian begynte som dommer for over 6 år siden men har de siste 4 årene vært løpsleder og innimellom dommer. Han liker effektivitet og er allergisk mot dødtid på arrangement, derfor passer han perfekt i NDC

Torbjørn Bakke Har mange års erfaring som juryleder i bilcross. I 2019 var Torbjørn Juryleder på flere driftingløp. Torbjørn fikk selvsagt sansen for denne fantastiske sporten. Han har nå tatt et dypdykk inn i drifting å vil være juryleder på alle rundene i mesterskapet. 

Tor Arne Kvia Har solid erfaring med motorsport, han begynte som liten med gokart å startet med drifting i 2015. Tor-Arne sitt talent ble raskt lagt merke til og konkurrerer i dag i Drift Masters European Championship. Med sin allerede solide erfaring på et høyt nivå, vil han hjelpe både førere og NDC til å ha beste forutsetninger fremover.

Rikke Køhler Kom inn i miljøet i 2011 å fikk raskt kallenavnet Driftwife. Rikke har vært med på mange arrangement gjennom årene med forskjellige roller. Hun var i 2019 førerkontakt på flere NM runder å vil nå være førerkontakt og teknisk ass i NDC

Victoria Berg Hun ble fascinert av drifting i 2012. Victoria har til tross for tross sin unge alder solid erfaring. Hun har 4 år som teknisk ass og 3 år som teknisk leder.

Helene Kvarnes hun har vært i miljøet i over 10 år, Helene har hatt kontroll på alt av dokumenter og påmeldinger  siden 2014. Så selvsagt blir hun å finne i sekretariatet i NDC

Kim Andre Osmundsen Har kjørt drifting siden 2011 å har flere år med konkurranse bak seg. Kim Andre har de siste årene hatt flere roller både som løpsleder og lineup.  På de 2 første rundene vil han være på Lineup å holde kontroll på at riktig deltaker står klar til start, på siste runde vil han være ass løpsleder.

Håvard Hage Han har flere års erfaring som funksjonær. Håvard har over de siste 3 årene hatt rolle som starter. han vil nå ha sin faste plass på startplata i NDC.

Tone Marie Kaasin Hun har vært i motorsport miljøet så lenge hun kan huske. Tone har de siste 2 årene vært med på alt av Mesterskap å hatt forskjellige roller der. Hun blir nå å finne på linup for å holde kontroll sammen med Kim Andre.Sponsorer
Samarbeidspartnere
img