Driftingskolen

NDC samarbeid med Driftingskolen
Driftingskolen

NDC ønsker å ha fokus på rekruttering og opplevelser i motorsport, Vi er utrolig glade for at vi har et godt samarbeid i 2020

 Joacim Bergli-Nielsen dagligleder i Driftingskolen forteller engasjert om driftingskolen:

 Driftingskolen ble startet i 2015. Etter å ha jobbet i 10 år ved det som het "Motorsportstiltaket", et tiltak for ungdom hvor vi drev aktivitetsbasert behandling kjøpte jeg ut drifting bilen, verktøyet og tok over verkstedleien når det ble avviklet. Tanken var å holde noen drifting kurs for å dekke verksted leien og kunne fortsette med ungdomsarbeid i egent firma. Siste 3 siste år har vi for det meste hatt drifting kurs og firma events.

Vi starter nå opp igjen med ungdomsarbeid og det kommer til å være mye fokus på dette fremover. Reise rundt på driftetreninger og løp med en ungdomsgjeng er rett og slett utrolig gøy. Vi kommer til å fortsette med Drifting kurs som før også, for å hjelpe til med utgiftene rundt drifting aktiviteten.

Våre Drifting kurs er satt opp mer som en kjøreopplevelse enn ett helt vanlig kurs, det ser ut som de aller fleste får til mer ved å prøve seg frem og leke, lære å balansere bil og få råd å tilbakemeldinger slik at det blir lettere og lære drifting.

De aller fleste av drifting kursene går på Gardermoen Raceway men vi vil også reise litt rundt. I år vi det bli en del mindre turer ettersom vi har fokus på ungdomsarbeid å turer med ungdommene som går der.

Driftingskolen vil også reise sammen NDC, her vil vi ha stand hvor vi vil informere publikum om hva vi holder på med. Her kan man prøvesitte i bilene å melde seg på kurs om man skulle ha lyst til det. Vi kommer til å lodde ut billetter til kurs på alle NDC sine arrangement.

Det planlegges idag et samlet drifting kurs for vinnere av gavekort med Driftingskolen.

Kanskje greier vi å få noen hektet og omgjøre dem fra drifting fans til drifting sjåfører 

Vi går nå inn i sesong nummer 5, og med 8stk driftingbiler å føler vi at vi er klare for en super bra sesong sesong med masse action avslutter Joackim


 Driftingskolen fakta:

Første kurs på Vålerbanen høsten 2015.

Biler: 2 stk Bmw e30, 5 stk Bmw e36 og 1 stk Nissan S13.

Holder til: Hakadal, rett nord for Oslo.

Mest stolt av:

Rekruttert en mange gode førere til miljøet som nå har egne biler.

Minst fornøyd med:

Utrolig mange timer dugnad for å vedlikeholde biler.

Mest takknemlig for:

Alle mennesker rundt omkring i miljøet som også jobber dugnad å stiller opp.

Alle de som sitter i klubbene og legger til rette for at vi kan drive med dette i lovlige former.

Enkeltpersonene og firmaer som  hjelper til økonomisk slik at vi kan gjøre bilene bedre å reise på baner vi ellers ikke hadde dratt til.

 

img