Dommere i NDC

Vi presenterer våre dommere i NDC
Dommere i NDC

Våre dommere var samlet lørdag 7 mars 2020 for å ta dommerkurset igjen. Dette ble gjort for at NDC skal ha de beste forutsetningen for profesjonell rettferdig dømming og god gjennomføring av konkurransen..

Hoveddommer Anders Vagstad Dragøy Denne hyggelige karen fra Lindås har vært en aktiv drifting sjåfør og funksjonær siden 2010. Anders har nå tatt en pause fra kjøringen og er nå blitt en nyutdannet Dommer hos NBF. Han skal dømme Stil å engasjement/commitment. Anders har 40 poeng å dele ut.

Bjørn Skærpe Knarrum Har vært aktiv i sporten i flere år og tok dommerutdanning våren 2019. Bjørn har både før og etter dette vært dommer i flere drifting konkurranser. Han skal dømme Linje og har 30 poeng å dele ut.

Paul Carlos Bratfos Har god kjennskap til sporten da han har vært i miljøet siden 2006. Carlos var en av de første som tok dommerutdanning i 2013. Har siden da vært aktiv som dommer. Han er så heldig å skal dømme vinkel og har 30 poeng å dele ut 

På siste runde blir Bjørn erstattet av en gjestedommer  

Vernon Zwaneveld Blir vår gjestedommer på siste runde i Lillesand. Han kommer fra Nederland og har god erfaring i sporten som dommer. Vernon er dommer i flere serier i Europa, deriblant Driftmaster, Vi gleder oss. 


Sponsorer
Samarbeidspartnere
img